Diensten

Hartman Elektrotechniek biedt een breed en compleet scala aan diensten, waarmee wij tegemoetkomen aan vrijwel elke vraag op elektrotechnisch gebied.
Hiermee hebben wij alles in huis om de opdrachtgever terzijde te staan, met inzicht in de specifieke wensen en behoeften in uiteenlopende sectoren en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.

Elektrotechnische installaties

Advies Ontwerp Hartman Elektrotechniek

De uitvoering van uw nieuwe of aan te passen installatie is belangrijk en moet zorgvuldig gebeuren. Hartman Elektrotechniek denkt al in een vroeg stadium mee over alles wat voor u op het gebied van elektrotechniek van belang kan zijn. Dat leidt vaak tot een compleet ontwerp dat voldoet aan de laatste eisen.

Beveiligingsinstallaties

Beveiliging Hartman Elektrotechniek

Als u een complete alarminstallatie nodig hebt, verzorgen wij die met alle plezier voor u. Alles volgens de gewenste BORG eis, vanaf ontwerp tot uitvoering. Natuurlijk denken wij met u mee over een passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Brandmeldinstallaties

Brandmelding Hartman Elektrotechniek

Het is belangrijk dat u een deugdelijke brandmeldinstallatie laat installeren volgens de regels, veilig en erkend. Hartman Elektrotechniek kan voor u het gehele traject verzorgen van ontwerp tot uitvoering en certificering van uw brandmeldinstallatie.

Data- en telecomnetwerken

Netwerk Hartman Elektrotechniek

Een compleet netwerk moet goed en vakkundig aangelegd worden. Hartman Elektrotechniek verzorgt dit graag voor u, van patchkast tot wall-outlets in de diverse ruimtes. Onze datamonteurs verzorgen de complete oplevering van netwerken en leveren daarbij de testrapporten van alle aansluitingen. Indien gewenst voorzien wij uw netwerk van een certificaat met de daarbij behorende garantie. Ook leveren en installeren wij indien gewenst alle toebehoren voor deze installaties. Daarnaast leveren wij patchkabels, spanningssloffen en montagemateriaal uit voorraad.

Inspecties Installaties

Inspectie Hartman Elektrotechniek

Hartman Elektrotechniek kan de inspecties verzorgen welke worden vereist volgens de Nen 3140, en volgens de eis van verzekeringsmaatschappijen. Hartman Elektrotechniek kan e.e.a. voor uw verzorgen, ons vakkundig opgeleid personeel heeft de juiste apparatuur en kennis in huis om een juist oordeel te vormen over de status van uw installatie. Deze inspectie is ook mogelijk voor uw nieuwe installatie zodat u zeker weet dat de nieuwe installatie aan de gestelde eisen voldoet.

Service en onderhoud

Onderhoud Hartman elektrotechniek

De monteurs van Hartman Elektrotechniek verlenen een optimale service: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat geeft u een gerust gevoel want er staat altijd een monteur voor u klaar bij calamiteiten. Uiteraard kunt u ook voor regulier onderhoud rekenen op de expertise van onze monteurs. Bij regulier onderhoud kunt u denken aan de preventief onderhoud aan uw installatie of onderhoud aan uw noodverlichtingsinstallatie.