Over

Hartman Elektrotechniek is door Richard Hartman opgericht in het millennium jaar 2000. Sinds de oprichting zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf. Voor veel van onze opdrachtgevers zetten wij onze diensten al in sinds de oprichting van ons bedrijf. Langdurige relaties  waarop wij oprecht trots zijn en tekenend zijn voor de werkwijze van Hartman Elektrotechniek.

Hartman Elektrotechniek BV. is uw betrouwbare enthousiaste partner op het gebied van leveren, onderhouden en monteren van elektrotechnische installaties voor zowel nieuwe als bestaande installaties.
Wij zijn een landelijk erkend installatiebedrijf aangesloten bij InstallQ. Onze diensten zetten wij in voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Met een ervaren team van vakbekwame mensen wordt elke opdracht door ons efficiënt en professioneel uitgevoerd.

Wij gaan er vanuit dat een opdracht, van welke grote dan ook, altijd samen gerealiseerd moet worden en dus mag u van ons een ruime inbreng verwachten in het advies en de flexibiliteit om elke opdracht tot een groot succes te maken.

Drijvende kracht achter ons bedrijf zijn onze medewerkers. Kennis, inzet, passie, betrokkenheid en vakmanschap zijn hierbij de sleutelwoorden.
Op deze wijze bouwen wij elke keer weer een zeer langdurige relatie met onze klanten op!